۷ پاسخ

احتمالا میخواد دندون در بیاره

دخترمنم میکشه یا بخاطر دندونشه درد داره یا وقتی گرمش میشه یا عصبانی میشه میکشه

عادته پسر منم همین کارو میکنه

منم دقیقا نزدیک ده ماه که شد دخترم اینطوری شد بردم دکتر گوشش رو چک کرد گفت از دندونو لثه هاش ه الانم هنو میکشه گوشش رو حتی یه بار داخلش رو زخم کرد..
همه از لثه هاشه ... نگران نباش

سلام عزیزم.متاسفانه دختر منم از ۴ ماهگی همینطور هس تا الان ک یک ساله همه دکترا میگن چیزی نیس.احتمالا حساسیت داره.ولی شربت سیتریزین ک میدم بهتر یا کمتر نمیشه.اگه راه حلی هس منم کمک کنید

پسر منم همینجوری،منچندتا بچه دیگه هم دیدم اینطوری بودن من بردم دکتر گفت التهاب گوش نداره.بنظرم درد دندوناشونه بی قرارن

دندون درنمیاره؟ دخترمنم اینجوریه