۱۰ پاسخ

هزار ماشاالله.ببخشیدا حرف بیخود زدن دور روز دیگه میخواد دندون دربیاره لاغر میشه چون با شیر مادر چاق شده اشکال نداره شیرخشک بود فرق داره

بزار بخوره حالشو ببره بچه سه ماهه عصبی میشه رژيمش ندي

خیلی هم خوبه انقدری زیاد نیست که جای نگرانی باشه فوقش نیم کیلو .

ماشالله هزاراکبر هیچی به حرفشون گوش نده دندون درمیاره کلی لاغر میشه

عزیزم ماشالله بهش خیلی هم خوبه

هیچی
اسفند دور کن براش
بازم شیر بهش بده
من هی بهم میگن وزن دخترت بالاس
ولی از یه متخصص که پرسیدم میگن چون فقط شیر مادر می خورن مشکلی نیست

نگران نباش موقع دندون در آوردن خیلی لاغر میشه یکم از نمودار بالاتر باشن میگن وزنش بالاست اشکال نداره

ای بابا امان ازاین بهداشتی ها کاری نکن عالیه نوزاد رو چکار میشه کرد رژیم دادش باز رومخ منن که وزن بچت کمه

اینجور مواقع میگن فواصل شیردهی رو بیشتر کنید
ولی نمیدونم والله میشه یا نه
چون اگه بچه گرسنه باشه خب بی قراری میکنه

به نظر من مولتی ویتامینش رو کم کن چون باعث میشه تند تند گشنش بشه به جاش به بهداشت بگو آ د بهش بدن