۸ پاسخ

عزیزم ترنجبین و نبات داغ و فلوس بده گیاهی و طبیعیه

سلام عزيزم دختر منم اينجوريه هرچي هم گفتن انجام دادم فايده نداشت تورو خدا به منم بگيد

سلام بانو
اينكه شكم بچه تا٨روز كار نكنه طبيعيه
اگرم روزي ٨باركاركنه طبيعيه
ولي چون زور ميزنه و اذيت ميشن
دكتر پسرم واسش شربت فيژان تحويزكرد
شربت انجيره روزي ٢/٥سي سي
ميتوني بيشترم بدي مشكلي نداره
و حتي تو وزن گيريشم مشكلي بوجودنمياره

اگر شیر مادر میخوره تا هفت روز کار نکردن شکم ایرادی نداره ، شما باید به تغذیه خودتون هم توجه کنید و یبوست نداشته باشید و از ملین استفاده کنید ،
شکم کودک را با روغن زیتون ماساژ دهید،
از ترنجبین استفاده کنید
و یا می توانید چند قطره روغن زیتون داخل آب یا شیرتون ریخته به مودم بدهید
اگر خیلی طولانی شد حتما به پزشک مراجعه کنید

عزیزم فلوس برای نوزاد خیلی خطرناکه درست راهنمایی کنین لطفا

اگه عادت ب این داره ک چند روزی یه بار دفع کنه ک نباید بذارید ب سه چهار روز برسه.شکمشو با روغن زیتون ماساژ بده هر روز و یه گوش پاک کن با وازلین چرب کن مقعدشو تحریک کن تا راحت دفع کن

عزیزم دور نافشو یکم با روغن کرچک ماساژ بده جهت عقربه ساعت

سلام عزیزم دختر منم خیلی اینطوری میشد شکمشو با روغن زیتون بمال بعد روغن چند قطره بریز روی نافش تا بره داخل راحت دستشویی کنه