۵ پاسخ

پسر منم همینطوره اما بلندش که میکنم یه باد گلو میزنه بعد راحت میخوابه شاید باد گلو داره اگر این نبود به احتمال زیاد کولیک داره.

حتما کولیک داره یه دور ببر دکتر بهش دارو بده البته اول خوب بدنشو چک کن ببین جاییش نسوخته پشت گوش پشت ران زیر بغلو گردن حتی تو دستاشم نگاه کن اگه نبود شکمشو با روغن زیتون خوب دورانی ماساژ بده بعد قنداقش سفت کن ببین چه جوریه به مدفوعش هم توجه کن ببین کی پی پی کرده. اگه اینارو انجام دادی باز فایده نداشت ببر دکتر

سلام عزیزم بچتون کولیک داره، وقتی اینطوری میشه دلش درد میگیره و پیچ میده، باید ببریش دکتر متخصص براش قطره مینویسه، بعضی وقتا میتونی آویشن و نبات هم بجوشونی یه درجه شیشش بهش بدی

کولیک یاهمون قولنج داره
دختدمنم اینطوره
وقتی میخاآروغشوبگیریم انقد ول میخوره ک میترسیم بیوفته

احتمالا رفلاكسه.اگه سرشو ميده عقب و پاهاشو بيرون از شكمش ميكشه رفلاكسه.اگه پاهاش داخل ميكشه كوليكه