۵ پاسخ

حتما دل درد داره آخه اگه شیرت کم بود که روزا چرا اونجوری نمیکنه اگه عادتش بدی کم کم شیر خودتو ترک میکنه به نظر من خودت آب هویج کله پاچه اسفناج قرص شیرافزا دلستر خرمابخور شیرتو زیاد میکنه

کلا شبا موقع خواب بهش ی بار شیرخشک بده...امکان داره شیرت کم باشه...روزی ی بار شیرخشک بچه رو بد عادت نمیکنه و میبینی ک چقدر بعد اون راحت میخوابه

سلام عزیزم. دختر منم دستاشو میخورد فهمیدم گرسنه س. شیر خشک هم بده نترس بدعادت نمیشه.بچه ها شب چون خوابشون میاد ترجیح میدن دستشون رو بمکن چون فکشون خسته میشه

من هم شیر خودمو میدم ولی شبا قبل خواب ۳۰ و گاهی ۶۰ سی سی شیر خشک گیگوز ۱ میدم ،دکتر گفت مشکلی نیست

حتما بده مامان گل
ندار بچه گرسنه بمونه
هم رشدش عقب میمونه هم بچه عصبی میشه از گرسنگی و جیغ و گریه راه میندازه بعد خودتون هم عصبی میشید
با یه بار شیر خشک خوردن اونم شب قبل خواب طوری نمیشه.
اینجوری خواب راحت تری دارید هردوتون.