۶ پاسخ

سلام ن بابا چ ترسی بعضیا بدنشون شله بچا منم همینه هیچکاری نمیکنه دیروز واسه اولین بار گذاشتمش تو روروئک گفتم شاید میخواد یهو راه بره ک اونم انجام نداد

نه اصلا الان زوده غلت میزنه بعضی بچها دیرتر غلت میزنن
اشکالی نداره نگران نباش بچها باهم خیلی فرق دارن

ن عزیزم بجاش مهارت نشستنو داره, هر بچه یجوره دیگه, کم کم یاد میگیره, بعضی از بچها کلا قلط زدن و چهار دست و پا نمیرن میشینن و با باسنشون حرکت میکنن زودتر هم راه رفتن یاد میگیرن

سلام عزیزم اصلابچه هارونبایدباهم مقایسه کردهربچه ای یه جوریه نگران نباشید به موقعش خودش پیش میره دخترمن دقیقاسرموقع کاراشوپیش میبره ولی یکی از بچه های فامیلمون ک همسنش هست خیلی جلوتره امامن اصلا نگران نیستم چون بچه ها باهم فرق دارن

عزیزم منم خیلی نگران بودم ولی الان چند روزی هست مرتب قلت میزنه، به موقع خودش، همه کاری میکنه،. ما خیلی عجولیم

دختر منم اصلا غلت نزد سینه خیزم نرفت الان که نزدیک هفت ماهشه فقط میزارمش بشینه.ولی وقتی نشست دیگه بدون کمک خودشو میگیره.