دوستان رنگ مدفوع سبز نشانه چیه

۱۱ پاسخ

سلام‌ مامانای خوب بچم ۳ماه ونیم هستش میشه بهش لعاب برنج بدم بخوره؟

یه وقتا گوش درد یه وقتا به خاطر لاکتوز شیر خودته خیلی وقتام طبیعیه

یوقت از غذاهایی ک میخوریم هستش یا از قطره ای ک میدیم

سلام پهلوهاش درد میکنه

رنگ سبز مدفوع بخاطر دلدرد و سردیه شاید نفخ داشته یا پهلوش سرد شده در کل چیز خطرناکی نیست قدیمیا میگفتن گوش بچه درد می‌کنه و سیر نشده و...که علم ثابت کرد اینا الکیه

عزیزم منم چنین مشکلی داشتم از دکتر پسرم پرسیدم گفت به خاطر آهنه یا توی شیر خشک یا اینکه قطره آهن بدی

گوش درد، سرماخوردن پهلو. مصرف آهن

اگه شیر خشک حاوی آهن بخوره مدفوعش سبز میشه اگه هم شیر خشک نمیخوره از گوش درده

دکترا میگن عادیه

بچه تون قطره اهن میخوره
اگه مخوره بخاطر اونه

سیرنشدن نوزاده عزیزم