۱۴ پاسخ

عزیزجواب ان تی چه جوری بودمیگن اگه عددان تی ۱\۶باشه دختره قدش از۵۰کمتردخترع درسته ایاشماعکس سنوان تی روندارید

خداروشکرکه سالم هست عزیزم ....الهی شکر امیدوارم به امام حسین هرکی نداره خدادامنش وسبز کنه

خداروشکربچه دختروپسرش فرق نداره فقط سالم باشه گلم انشالابه سلامتی دنیابیاد

سلام جای معتبر رفته بودی ان تی ؟با تجربه بود

مبارکه سلامتی گلم

خدا رو شکر عزیزم. مبارککککک باشه😍😍👶👶👶

آره دیگه اینجوریه ان تی اصلا دقیق نیس

عزیزم همین که سالمه خداروشکر کن دختر و پسرش اهمیتی نداره خدا هرجور صلاح بدونه همون میشه😍

عزیزمم مبارکه😍😍ایشالله بسلامتی😘👼🏻

خداروشکر که سالمه

😍😍😍😍😍😍❤❤❤ایشالا به خوشی بغلش کنی عزیزم

مبارک باشه عزیزم خدارو شکر سالمه .

انومالی هفته چندم باید بریم و چه چیزایی رو بررسی میکنند؟

سلام خدارشکر. مبارک باشه😊