۴ پاسخ

پودر بچه ا۱صلا نزنی ها
ممنوعه مخصوصا دور گردن
پماد درمآید دکتر بع پسرم دادم دوبار زدم خوب شد

بخاطر گرما عزیزم پسر منم شده بود من دو س روز هر روز س بار با اب ولرم شستم پماد کالاندولا زدم نمیخوای دوباره اینطور بشه فقط کالاندولا بزن برا همیشه خوب میشه

نزار بخاطر عرق یا استفراغ خیس بمونه،خشکش کن و. نگران نباش، به مرور خودش خوب میشه، اوایل بچه ها بخاطر رژیم غذایی پر از ادویه و ... مادر حساسیت نشون میدن، چند روز لبنیات نخور ببین بهتر میشه یانه

پودر بچه فیروز بزن