۶ پاسخ

سلام عزیزم ن نترس دکتر ب دخترم داد اون فقط خوبش کرد چند قطره هم عرق کاسنی بده بخوره سردیه میاره پایین فقط سعی کن خیلی مدفوع کنه اونوقت زردیش رفع میشه

سلام عزیزم بهترین درمان زردی شیرمادره پسرمنم زردی داشت تند تند بهش شیرمیدادم و دفع میکرد زردیش ازبین رفت

ن منم دخترم زردیش ۶بود دکتر بهش داده بود ۱۲ساعتی ۳تا قطره

نترس بهش بده بخوره هیچ ضرری نداره من بچم دنیا اومد همون بیمارستان بهش شیرخشت ترنجبین دادم خدارو شکر اصلا زردی نگرفت

نترس مشکلی نداره، فقط طبق دستور بده بهش. خواهر من بچش زرد بود، بهش گفتیم بیلی ناستر بخر بده، میترسید، یه کم زردی بچه رفت بالاتر خود دکتر واسش بیلی ناستر تجویز کرد.

سلام.نه ترس نداره به پسر منم دکتر داد.ببین هر چند ساعت چقدر گفته بده.شیرتم مرتب بده هر چی بیرون رویش زیاد باشه زودتر تموم میشه زردیش. اگه تو دستگاه هم گذاشتین بذار خوب بمونه تا رفع بشه