۵ پاسخ

با شیر خودت نه آب

با آب جوشیده سرد شده یا آب سیب
...دختر منم از دوماهگی امپرازول میخوره و دکتر بهم گفت آب سیب به اندازه ۱قاشق که دونه های امپرازول رو توش بریزم و بدم خوبه

من از همون ماه اول به بچم اب میدادم.چون دکترش معتقد بود بهش باید اب داد

گرانول ها رو بریز تو قاشق چایخوری بعد روش شیر بدوش بریز دهن نی نی و سریع شیر بده بهش

تعداد دونه های ک بهت گفته جدا کن..و وقتی میخوتی شیرش بدی چنددونه چنددونه بزار دهنش شیر بده بهش تا قورت بده