۶ پاسخ

پسرمنم رو تخت نمیخوابه😂اوایل بالشت میذاشتم اطرافش ک نره اینور اونور الان بزرگ شده ماشالله بالشتای بزرگم فتح میکنه😂❤بذار بازی کنه هرجور دوست داره بخوابه.

دخترمنم توتخت نمیخوابه شوهرم میگه الکی چرا خریدیم اینو فقط زمین دوست داره هرجا خسته شه اونجا خوابش میبره

عزیزم الان زوده رو تخت بخوابه بذار کنارت بخوابه پسر منم خیلی قلط میخوره اما چراغارو خاموش میکنم زودگیج میشه میخوابه

دختر منم همینطوره،انگار با سر راه میره.توی تختش انقد غلت میزنه که میخوره به نرده ها ،فک کنم عادت کرده توی تخت خودمون بخوابه،به هر حال فکر کنم مختص سنشونه چون فعالیتشون توی بیداری هم بیشتر شده

خب چرا بچه رو اذیت میکنی بزار رو زمین بخوابه پسر منم کل خونه رو دور میزنه آخر میاد سرشو میزاره رو پتو خوابش میبره

چه وروجکه ماشالا