۶ پاسخ

سلام عزیزم ترنجبین بده بهش بچه که 3یا 4روزش ميشه ميدن تا کاملا شکمش تمیز بشه هم دل دردشو خوب میکنه هم دستشويي میره

پهلوهاش با روغن زیتون چرب کن و کمی با دستت که روغنی به مقعدش برن

فقط و فقط فقط شکمش رو با روغن زیتون ماساژ بده در جهت عقربه ساعت.. سب انجام بذی صبح دستشویی میکنه

اگر شیر خشک میخوره این پبوستش به خاطر شیر خشکه شیرشو عوض کن

عزیزم یه گوش پاکن چرب کن تو مقدش کن بعد باروغن زیتون پشت وشکم ماساژ بده سشوا بگیر خوب میشه

سگا‌گریپ خیلی خوبه، قشنگ نفخ بچه رو میگیره، فقط خواستی بخری بپرس از چند وقتگیش میشه داد