۵ پاسخ

منم امروز اینجوری شدم تا دیشب خوب بودا ولی از صبح تکوناش به شدت قبل نیس مثلا تادیشب تکون میخورد از روی لباسم حرکات شیکممو میدیدم ولی امروز تکون میخوره مثل قبل شیکمم اینور و اونور نمیشه😀

سلام منم تو سی سه هفتم رفته رفته دارن بزرگتر میشن تکون کم میشه

نگران نباش با کم تکان خوردن بندناف دورگردنش نپیچیده ان هم مثل تو خوابیده

عزیزم‌ بچه بزرگ تر که میشه فضا برای حرکتش کمتر میشه

سلام منم همینطورم دیروز رفتم نوار قلب گرفتم گفتن خوبه ولی فردا میخام برم سونو تکوناش خیلی ضعیف شده