۴ پاسخ

گذیپ میکسچر خونگی درست کن، خیلی بهتره...عرق نعنا با آب جوشیده سرد شده به نسبت یک به دو...دو سی سی بعد از هر بار شیردهی، یا هر وقت که دل درد یا نفخ داشت بهش بده بخوره

سلام...ندی بهتره...به جاش گریپ میکسچر بده

نه من ندادم. اگه خیلی دل درد داره خودت مدام بعد غذات عرق نعنا بخور بعدش شکمش رو با روغن زیتون خیلی آروم ب جهت عقربه های ساعت ماساژ بده جاشم گرم نگه دار خوب می شه

نه عزیزم
بهتره بهش ندین
چون چیزای شیرین باعث میشه نی نی مزه شیر خودتونو دیگه دوست نداشته باشه و در اینده به چیزای شیرین بیشتر تمایل پیدا کنه
اگه برای دلدرد میخواین بدین بهتره اول خودتون چیزای نفخ دار نخورین و از قطره هایی مثه پدی لاکت و بایو لاکت برای نی نی استفاده کنین