کسی پوشاک مرسی استفاده کرده راضی هستید ؟

۷ پاسخ

به نظرمن ازمارک مای بیبی استفاده کنین عالیه👌👌👌👌👌

مرسی خیلی مزخرفه‌.فقط مولفیکس خیلی راضی بودم
مای بیبی هم خوبه ولی دختر من پوستش حساسیت نشون داد

سلام من فقد از مای بی بی خیلییی زیاد راضیم و مولفیکس هم استفاده کردم جفتش عالیه ولی بین این دوتا مای بی بی بهتره بقیه مارک هارو استفاده نکردم

هر چی پوشک جنس ایرانی یه مشکلی داره.بهترین مارک فقط پمپرس عربی هست که اصلا نه حساسیت میاره نه وقتی پر شد از اینور اونورش در بزنه.الانم گه گیر نمیاد با این اوضاع .کامفی ایرانی هست اونم خوبه

نه من از مرسی راضی نیستم خیلی پوشک شلو ول و مزخرفیه و خیلی هم گندست من شماره ۴ مای بیبی واسه بچم میزنم اندازست ولی ۴ مرسی خیلی بزرگو شله

بله من استفاده میکنم واقعا راضیم...قبلا مای بی بی و مولفیکس و ببم استفاده کرده بودم زیاد جالب نبود

من مارک کوکومی و مایبیبی استفاده میکنم راضی هستم اما مرسی نمیدونم