۵ پاسخ

سلام دخترہ منم ھمین جورہ امروز بردمش دکتر میگ رفلاکس دارع شیر arبھش داد

اگه حالت شیر بریده بریده هست، پنیرکه اون عیب نداره یعنی معده داره بزرگ میشه، اگه به صورت جهنده بالا میاره استفراغ حساب میشه که باید ببری دکتر، اگه حالت آب سرازیر میشه یعنی زیاد شیر خورده

رفلاکس داره حتماببریدش دکتر

باید ۲۰ دقیقهدتا نیم ساعت سرشو بذارید رو شونه و پشتشو بمالید اروم به صورت دورانی ،اگه شیری بالامیاره مثل ماست اشکال نداره اما اگه عین شیر بالا میاره رفلاکس داره که چیزی که گفتم رو انجام بدید

رفلاکس داره گلم بب دکتر دارو میده