۹ پاسخ

بله قطره کولیف بگیر پایه ش گیاهیه بسسسسسیار عالیه قبل مصرف خوب تکون بده هر 6 ساعت 10 قطره بهش بده

شربت سگا گریپ هم خیلی خوبه

سلام..من همه چیز بهش دادم خوب نشد...ولی تو اب جوش و یکم نبات سه تا چهار قطره عرق زنیان ریختم...خوب خوب شده..دیگه دلدرد نشد برطرف شده..الانم گاهی اوقات بهش میدم...خیلی خوبه و تاثیر داره

متاسفانه فقط صبر باید بکنی تا دوره اش بگذره
شبها به شکم روی دستات بخوابونشو پشتشو ماساژ بده و اگرم بی تابیش زیاد بود توی پتو تاب اش بدین

خودت مراقب خورد و خوراکت باش
من دمنوش اویشن میخورم خوبه
چیزایی ک باعث نفخ معدس نخور

من همه اینارو دادم ولی شربت کامی کام عالی بود خیلی بهتر شده

من کولیف پدی لاکت اهورا نی نی دادم الانم کولیک ایز میدم تاثیری نداش 😢

کولیک خوب نمیشه بهتر میشه

من‌کولیک‌ایز دادم.خوب بود.با کولیک اید فرق داره؟