خانمابالاخره دختر خوشگل من اومد....

۱۹ پاسخ

ای جانم ماشاله خدا حفظش کنه واستون

عزیزم. ماشالله خدا نگه دارش باشه قدمش خیر وپربرکت باشه واستون

خداروشکر😍انشاله عروسش کنی

خداحفظش کنه قدمش خیر باشه زیر سایه پدر مادر بزرگ بشع

ای جونم ماشالا مثل عروسک میمونه چه نازی ام کرده به سلامتی ایشالا قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون و فرزند صالحی بشه براتون ❤❤
حتما براش اسفند دود کن گلم 😍😍😍🥰🥰🥰

به به قدمش مبارک باشه انشالله عزیززم خوووش به حالتون خداروشکر واسه ماهم دعاکنید سالم بچه هامونو بغل کنیم.عزیز طبیعی یا سز؟؟

وایییییی خدا چقدنازه خداحفظش کنه ماشاءالله زیره سایه پدرمادربزرگشه قدمش پرخیروبرکت باشه 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

مبارکه قندعسل خوشکله

خوش بحالت خداحفظش کنه برای ماهم دعاکن

عزیزم بهت تبریک میگم قربونش برم الهلی چه بچه ای نازه 😘خداحفظش کنه

وای خداچه نمکی ماشالله خداحفظش کنه قدمش خیرباسه

نازی ماشاءالله خداحفظش کنه برات عزیزم انشاءالله قدمش پرخیروبرکت باشه براتون
التماس دعا

ای جووووووووون عزیزززززممممم😚😚😚😚 منم مخام☹

بسلامتی زنده باشه

مبارک عزیزم خیلی نازه 💗💗

خداجانی مبارکه😗😗😗😗😗

انشاالله قدمش پر خیر برکت باشه براتون گلم مبارکه

ماشالله خوش قدم‌باشه انشالله😍😍

الهی عزیزم بسلامتی و مبارکی😍😍
طبیعی بودی یا سز؟چند هفته زایمان کردی؟