۳ پاسخ

منم ختنه کردم هفته پیش سنتی و حلقه تا دو روز سعی کن خیس نکنی بعد پوشکشم جای زخمش وازلین بزن که نچسبه اذیت نشه

سلام منم یک ماه پیش پسرمو ختنه کردم...اول باید دو روز بشه بعد بذارش تو لگن آب ولرم جوشیده شده با شامپو و یه قاشق بتادین بعد باندش در اومد زو خوب میشه زخمش.....من یکم کالاندولا میزدم روزی یه بار

مبارکه. بخیه زودخوب میشه. اگه چرک خشک کن داده سروقت بده اگه تب کرد استامینوفن دوبرابر وزنش بده. با دستمال مرطوب اصلا پاکش نکن وقتی پی پی کرد بشورش اما آب به محل زخم نخوره بعداز 2_3روز ببرش حموم با آب ولرم محلو شستشو بده ایشالا سریع خوب میشه