چجوری فرنی درست میکنین برا نی نی هاتون

۸ پاسخ

یک قاشق ارد برنج وبا یک استکان اب ویک تیکه نبات سفید بزارید رو شعله کم تا قوام بیاد وقتی اماده شد یکم ولرم شد شیر خودتون یا شیرخشک اضافه کنید

یه قاشق مربا خوری دارد برنج صد سی سی اب قاشق وایخوری شکر من کوچلو اندازه نخود نبات میندازم شکر نمیریزم بعد میزاریم بالا نه شل نه سفت میاری پایین خنک شد یه پیمونه شیر خشک

ارد برنج رو با یه استکان اب سرد مخلوط کن بزار رو گاز رو حرارت ملایم مرتب هم بزن تا غلیظ بشه آخرای پخت یه کوچولو کره بش اضافه کن برا وزن گیری خوبه
بعد ک از حرارت افتاد بش یه پیمانه شیر خشک یا شیر خودت اضاف کن

بعدش پنج ماه کامل شد شروع کن

بنام خدا اول آرد برنج را با آب میزارم بپزه و غلیظ بشه شیرش رو بعد که از گرما افتاد اضاف میکنم

من ی قاشق ارد برنج با ی لیوان آب میزارم میپزه بعدش قوام اومد یذره نبات سفید میندازم ولرم شد شیر خودمو دو س قاشق اصافه میکنم بهش با یذره کره

ممنون ازهمگی

زود الان بدی خانمی
معده ش اذیت میشه