۶ پاسخ

سلام واکسن چهار ماهگی تب زیادی برای نوزاد نداره اگه تب نداره دیگه بهش نده ۰اما مرتب چکش کن یکدفعه تب نکنه۰اگه تب کرد بهش بده چون پسر منم تبش قطع شد یکدفعه اخر شب مجدد تب کرد که بهش دارو دادم

سلام ن عزیزم نده حالا شب باز تبشو بگیر اگه داش موقع خواب بده نداش نده منم چندروز پیش زدم روزاول دادم روز دومم تا ظهردادم

نه عزیزم 24ساعت کافیه، اگه از اخرین باری که دادین و نزدیک دوز بعدی تب نکرده با خیال راحت قطع کنید اگر نه مقدارشو کم کنید

تا جایی ک من میدونم حتما باید تا ۴۸ ساعت بعد واکسن بهش بدی چون ممکنه خدایی نکرده تبش بالا بره

سلام منم بایدبزنم اذیت نشد،

سلام تا سه روز بدید بهتره عزیزم...