۴ پاسخ

به جای قرص با تغذیه ات وزن بچه رو ببر بالا. تخم کبک یا بلدرچین بخور روزی سه تا صبح ها. واسه ناهار کباب کوبیده بخور یا جوجه . برا میان وعده هات بستنی بخور . دلستر بخور . روزی چنتا میوه بخور . مغز پسته و بادوم هندی بخور . سبزیجات برگ سبز بخور مثل اسفناج ، مولتی ویتامیناتو کامل بخور .
من اینارو خوردم هفته ۳۴ رفتم دکتر گفت ۳ کیلوعه . زهرم ترکید الان میترسم تا دنیا اومدنش ۵ کیلو بشه .

وزنش نرماله خو اولین دکتری ک میگه این مقدار وزن کم هست
بنظرم خودت ۴ مغز بخور بستنی بخور چیزای ک واس وزن‌گیری خوبن بخور اونم‌ ۴ یا ۵ هفته اخر و بچه اوج وزن‌گیریش هست

منم هفته ۲۹ هستم دیروز سونو دادم یک کیلو وهفتادگرم بود دکتر گف خوبه وزنش

عزیزم اگر‌میتونی همراه غذا دلستر زیاد بخور و شیر هم صبح و شب بخور سریع وزن میگیره