۵ پاسخ

عزیزم بچه ها باهم فرق دارن هرکدوم یه چیزی رو جلو میندازن مقایسه بدترین کاره از الان مقایسه کنین فردا هم بزرگتر بشن تو بقیه چیزا مثل درس و...مقایسه میکنید شاید اصلا ۴ دست و پا نره یه دفعه راه بره

سلام عزیزم اصلا نگران‌نباش بچه ها خیلی باهم‌فرق دارن نباید اصلا ب هیچ وجه مقایسه کنید من پسرم ده سالشه اصلا چهار دست و پا نرفت یک سالگی راه رفت یهو ولی دخترم ۷ ماهگی چهار دست و پا رفت هر بچه ای سیستم خودشو داره ناراحت نباش

وا خواهر جون چرا خودتو زجر میدی ؟؟هر بچه آیی یه جوره عزیزم.غصه نخور. باهاش بیشتر کار کن تو خونه خیلی باهاش حرف بزن خیلی باهاش بازی کن تاتی تاتی بده کم کم .من همسرم با پسرم از تو شکمم ک بود کلی باهاش حرف میزد وقتی دنیا اومد ب صدای همسرم کلی واکنش نشون میدن .خیلی باهاش حرف بزن

عزیزم خیلی از آدمایی که الان بزرگ هستن توی بچگی دیر راه افتادن یا دیر حرف زدن ولی همشون الان دارن راحت زندگی میکنن.الکی استرس نداشته باش

وای عزیزم اصلن نگران نباش پسرمن ۱۲روز دیگه میره تو ۱۱ماه و هنوز چهار دست و پا نمیره بچه ها را نمیشه باهم مقایسه کرد هرکسی یه جوریه