۳ پاسخ

سرش بایدحیلی بالاداشه دخترمن داره میگن تا۴یا۵ماهگی طول میکشه

پسرمن داره شیرخشک ای ار بش میدم عرق نعنا نمیخورم موقع شیردادن سرشوبالاتربگیر عاروقشوبگیر گرمیچربش نده چون نصف شب توخواب ریفلاکسشو میزنه بالابچه اذیت میشه لبنیات اصلانخورحتی بیسکویت یاهرچیزی ک شیرتوش بکاررفته پودر ریفلازول بگیرحل کن تواب بش بده خوب میشه من همه ایناروانجام دادم پسرم خوب شد خداروشکر ساعت ۲ میخابه تا ۱۲ ظهر

يعنييي چي پنهان؟؟؟؟؟؟