۳ پاسخ

بالا آوردن حتی گاهی زیادش،طبیعیه،اگه خیلی تکرار نشه و در نهایت جلوی وزن گیری بچه رو نگیره، مشکلی نداره. موقع شیردهی بچه رو ۴۵ درجه نگه دارید،بعدش بلافاصله آروغشو بگیرید و حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت عمودی نگهش دارید و بعدش بخوابونیدش. موقع گرفتن آروغ روی شکمش و به معده ش فشار نیارید. اگه بازم زیاد اتفاق افتاد و دیدید بچه وزن گیری خوبی نداره،حتما باید دارو بگیره. چون گاهی زیاد بالا آوردن،یا نتیجه زیاد خوردنه یا موارد بالا رو انجام ندادید

آروغ اش رو میگیرین؟؟از قطره دایمتیکون میتونین برای هضم بهتر غذاش استفاده کنید

سلام عزیزم اگ بافشار بالا میاره یعنی پرتاب میکنه و حالت استفراغ باید بببرید‌ دکتراحتمال زیاد رفلاکس هست