۷ پاسخ

دخترم ۳ ماهش و ریفلاکس داره بردمش دکتر و بهش کپسول امپرازول داده میدم از ۱۰ رورگیش بهتر شده

سلام.حتما ببرش دکتر.چون علامت رفلاکسه

عزیزم حتما ببرش دکتر رفلاکس داره. هرچه زودتر ببری بهتره. به حرف کسیم گوش نده که میگن رفلاکس خودش خوب میشه. زود ببر که مث من اسیر نشی

رفلکس تا ۳ ماه عادی بعدش خوب میشه کم کم بهش بده الان نی نی شما ۳۰ میل باید بخوره هر ۳ ساعت یا دو ساعت

بله زیاد شیر میخوره و بالا میاره

سلام عزیزم
..رفلکس داره...اگ شیرو همونجور پس بده رفلکسه..ببر دکتر احتمال امپرازول ساختنی بده

ببر دکتر رفلاکس داره دارو میده