۴ پاسخ

روزی یک بار اب جوش میریزم روش میزارم بمونه ضد عفونی کننده فیروز دارم میریزم تو اب
برای شستن از،شیشه شور استفاده میکنم
اگه شیشه ای،باشه نیاز نیست عوض بشه اگه پلاستیکی هست وقتی رنگ شیشه کدر شد.سر شیشه هم زمانی که کدر میشه یا پاره میشه

با اب جوش و محلول مخصوص برای ضد عفونی کردن

هرزگاهی اب جوش بیار شیشه و سر پستونک همه جدا کن همه رو بنداز داخل آب جوش یه 5 تا ده قیقه ای بجوشه و صد عفونی کن قبلش هم شیشه تمییر بشور و بنداز
هرزگاهی سر پستونک جدید بگیر اگه ارزون ها میخری

توابجوش بزارش چند دقیقه بمونه برش دار