۴ پاسخ

سلام من داشتم دکترم گفت مونده به ژنتیک بچه که از تو ارث ببره یا نه

بله من داشتم ودارم نه دخترام هردوسالمن خدارو شکر

کم‌‌کاری تیرویید تو بارداری باعث نمیشه ک کودکم بگیره ولی اگه رسیدگی نشه نارسایی مغزی و عروقی میگیره بچه تو هوشم تاثیر داره چون تیرویید و مغز رابطه مستقیم دارن من خودم از قبل بارداری کم کاری تیرویید داشتم قرص لووتیروکسین میخورم و کنترلش کردم

نه عزیزم نوزادکم کاری تیروئیدنمیگیره.خودت آزمایش اول بارداری که آنجام بدی اگه کم کاری داشته باشی تازایمانت قرص میخوری.نیازبه هرماه آزمایش هم اصلانداره