۸ پاسخ

همکار شوهرت گرفته تو استرس داری براخودت.کرونا اسمش ترسناک و گندس هیچی نیس بدترین چیز استرسه.

من گرفته م..فروردین ماه زودخوب شدم🤗زنده با دسلامتی🌷🌷🌷

ان شاالله که هیچ کدومتون نگرفته باشین.....

سلام
هیچی نمیشه.مثل سرماخوردگیه..
دوره اش تموم میشه خوب میشی

من گرفتم عزیزم ولی بدترازکرونا استرس فقط رعایت بهداشت بعدشم نه خودت نه بچه ات به شوهرت نزدیک نشین چون امکان داره ناقل بدون علامت باشه

عزیزم همسرت تست بده معلوم میشه ناراحتی نداره

خب همسرت یه تست بده اگه علایم نداره الکی خودتو نگران نکن دستاتو زیاد بشور

باید همچی رو سپرد دسته اون بالایی من شوهرم کرونا گرفت تو خونه ۷۰ متری ۱۷ روز ازش مراقبت کردم دخترمم خیلی اذیتم میکرد انگار از دوتا بچه نگهداری میکردم با توجه ب نکته های ریز بهداشتی خیلی سخت بود ب شوهرم دلگرمی میدادم با اینکه نگرانه بچم بودم ک نگیرتش بازم دلو زدم ب دریا توکلمو خدا کردم خودمونو سپردم بهش شوهرم خدارو شکر با توکل به خدا خوب شد و منو دخترمم خدارو صد هزار مرتبه سالمیم .خدا ب سر هیچ بنده ای نیاره 😐