۸ پاسخ

سلام
حتما اب قند همراهتون باشه .استامینوفنهمراه داشته باشید.پد یک بار مصرف
لباس بچه زیر دکمه نخوره

من هردوتا پسرامو ختنه سنتی کردم خیلی ام عالی بود....سوالی داری بپرس درخدمتم

من پسرمو سنتى ختنه كردم،فقط تا اولين ادرارو بزنه گريه ميكنه و بعدش هر ٤ساعت استا بده تا دو روز.سه روز آب نزن بهش،و نشورش.بعد حموم ببر بعد سه روز.دكتر دارو ميده سر وقت بده.پوشك دو سايز بزرگ بگير.قبل بردن هم نيم ساعت قبل استا بده.رفتنى ملافه ببر كه زيرش بندازى.استرس هم نداشته باش.ولى آمپول رو زد بچه گريه ميكنه

چقدر دیر بچه اذیت میشه طفلی

من حلقه زدم راضی بودم همسایه ام هم سه تا پسر اولش رو حلقه ختنه کرده بود راضی بود برا چهارمی بخیه زده بود میگفت خیلی بچه عذاب کشیده تا خوب شده حتی رو خونریزی افتاده بوده

عزیزم حلقه ک خیلی راحت تره
سنتی بخیه میکنن بچه اذیت میشه
من دوتا پسرامو حلقه ای ختنه کردم و ب شدت راضی

دکتر خودش دارو مینویسه فقط سر وقتش بده ..پمادشم حتما بزن ..یک روز بیقراری داره تا اولین ادرارشو بزنه چون میسوزه ولی بعدش اصلا گریه نمیکنه

سنتی همون بخیه ؟؟؟ منکه حلقه زدیم ی ماه پیش خوب بود