۸ پاسخ

دکتر به پسر منم داد .ولی حس کردم میدم بیقرار تر میشه .فک کنم بهش نمیساخت .دیگه ندادم .

سلام به دختر منم برای رفلاکس داد دکترش
الان سه روزه بهش میدم خیلی بهترشده

اره عزیزم من دخترم ۲۰روزش بود خورد خوب شد الانم گاهی بهش میدم

منم ی هفته هس ب دخترم شربتشو میدم.دکتر گف روزی ٢بار.ولی دیشب رفتیم جایی یادم رف ازکیفم دربیارم بزارم یخچال میترسم بدم بخوره.حالت دون دونای سفیده داخلش

منم یه مدتیه میدم دکترش گفت دوعده بده ولی من میدیدم بچم خیلی گریه میکنه عذاب میکشه تابخوره اصلا دوسشنداره یه وعده میدم اوایل توآب یاشیر خودم میریختم اصلا حل نمیشد تازگیا روی آب داغ که ازجوش افتاده میریزم ویک دقیقه میذارم بمونه بعد هم میزنم یه ماده غلیظی میشه

منم دارم سه روزه به پسرم میدم 40 تا دونه رو میشمرم میریزم تو شیرش ، صبح ها بهش میدم ، ولی نمیدونم چرا حل نمیشه ، یه مقدارم تو شیشه شیرش میمونه، نمیدونم چطوری بهش بدم؟

اس امپرازول من میدم چرا تواب حل نمیشه شما هم همین مشکل دارید؟ چیکار میکنید حل میشه؟

سلام من دادم دوماه خورده خدا راشکز بهتره ولی گاهی اوقات باز بالا میاره نمیدونم رفلاکس هست یا نه پنیری میاره اروقشم میگیرم..حتما اروق بگیر