۵ پاسخ

لعاب برنج بدتر میکنه دختر من رو یسری از مامانا اینجا گفتن بده هیچی نمیشه دادم افتضاح شد فرنی دادم بهتر شد یکمم غلیظ تر میکنم

الان دیگه فرنی بهش بدین و زمانی ک خواستی سوپ بهش بدین با برنج و کدو حلوایی یا هویج و ماهیچه گوسفند شروع کن و اوایل سبزی داخل سوپش نریز

لعاب برنج سه روز بدی کافیه. فقط برای اماده شدن معدس. از فردا فرنی درست کن براش

عزیزم الان که لعاب برنج دادین به نظرتون رفلاکسش بهتر شده؟

لعاب برنج بدترش میکنه. برای رفلاکس غذا باید غلیظتر باشه. لعاب برنج هیچ خاصیتی هم نداره. فرنی بده.
دکتر گفته شروع کنی؟