۸ پاسخ

خودت هل باد بگیر دم کن بخور شیرتو میخوره نفخ میکنه

دمر بخوابدن
پاهاشو ورزش بده و بعد جمع کن تو شکمش نگه دار تا خالی شه بادش
ماساژ شکم به جهت عقربه ساعت
عرق نعنا و نبات

خودت زیره سبز بخور همراه غذا عالیه

عزیزم روی شکم بخوابون نفخش کلا میاد بیرون

بله گرمیچر خارجی بهتره

معمولا تا ۳ ماهگی همیشه نفخ دارن.من گرمیچر و دایمیتیکون رو ترکیبی میدادم.یخورده بهتر شد.شما هم باید تو غذاهاتون مراقب باشین که غذاهای نفاخ مثل شیر هندونه هلو و ... نخورید یا کم بخورید

گریپ میکسچر بده خیلی خوبه من خارجیشو گرفتم خیلی خوب بود قبلش دخترم اروم وقرار نداشت ولی خدارو شکر خوب شد

بهش قطره دایمتیکون بده عالیه واسه نفخ من هروقت به دخترم میدم ارومش میکنه