۱۰ پاسخ

ابنو بردار واسه یادگاری.

اون بندناف اونی نیست که وصله به بچه میفته اون مهم نیست.خون بند ناف رو تو اتاق زایمان که از قبل باید هماهنگ کنید میان میبرن

خون بند ناف مهمه نه خودش

سلام، نه نمی شه، باید روز زایمان با موسسه رویان هماهنگ می کردید تو بیمارستان میومدن

بند ناف رو همون موقع تولد میبرن واسه نگهداری.

سلام میشه توضیح بدین یعنی چی برای دخیره بند ناف

خونش مهمه هماهنگ میکنی میان بیمارستان کل بند ناف رو برمیدارن خون میگیرن میبرن فریز میکنن. ولی من برا یادگاری. ناف خشک شده نفسمو نگه داشتم برا خودم اخه روز چهارم تولدش افتاد خیلی زود افتاد

ای بابا حیف شد..😕

چیو نگه داشتین.؟ نگه داشتنش کار من و شما نیست. اون چیزیکه نگه میدارن خون هست که ذخيره میشه واسه سلولهای بنیادی

خودت نگهداشتي؟؟؟اگه اره که نه عزيزم ديگ استفاده نميتوني بکني
هزينش 3ميليون و خردي هست اما بدو تولد بايد تحويل بدي تو طرايط خاص نگهداري شه اينحوري ديگه نه