۶ پاسخ

یچیز شیرین بخور رو دستت بخواب هرسمتی که بیشتر حسش میکنه متمرکز شد رو حرکت هاش حتی شده مثل یه ضربه کوتاه یا بال بال زدن یا انگار یه ویبره یا نبض قابل مشاهده حسش میکنی عزیزم گاهی بخاطر جفت بچه حرکتاش دید حس میشه مثلا اگر جفت جلوی بچه باشه پشتش قرار نگرفته باشه .بعضی بچه ها زیاد حرکت های قابل مشاهده ای نمیزنن در حد یه تلنگر و ماه های بیشتر مشخص میشه حرکاتشون ولی اینکاری کا گفتم‌انجام بده حتما حسش میکنی

تا ۲۵هفته وقت داری اگه جفتت قدامی باشه دیرتر متوجه میشی

سلام من از هفته 14 حسش کردم 😍یه حس عالی داره

نگران نباش اگه جفتت قرامیه یا بارداری اولته تا ۲۴ هفته هم ممکنه حس نکنی و طبیعیه

۲۲ تا ۲۴ نگران نباشید از این ب بعد تکون خوردن هاش شروع میشه چیز شیرین بخورید ب پهلو چپ بخوابید

تا هفته ۲۳ دکترا میگن طبیعیه نگران نباش