۱۰ پاسخ

من زیتو کید گرفتم تازه روی هم داره

سلام عزیزم من مولتی واهن نمیدم بجاش ادزیرمیدم خیلی خوبه بهترازقطره های دیگه هست به نظرم چون همچیوباهم داره علاوه براون دندون وسیاه نمیکنه مثل قطره ایرانی نیست

زیتو کید وسدیق ۵ گیاه

مولتی ویتامین ویتامیکس میدم، دکترش سویق رو اصلا اجازه نداد مصرف کنم و تا حالا ندادم برای زینک هم گفت جواب آزمایش چکاپ پسرم آماده بشه ببرم اگر لازم بود براش شروع کنه

مولتی mim میدم بهش شربت زینکشم که ایرانیه دکتر براش نوشت اهنم که لیپوزوفر بهش میدم

مسترویت میدم زینک هم دکتر براش نوشته

سلام، من یوروویتال تروپفن میدم خیلی کامله، زینک نمیدم دکتر گفت نیازی نیست، همون قطره آهن و مولتی کافیه.

زینک پلاس وآد ک بیشتر وقتا نمیخوره🤫🤫🤫

من قطره میم میدم

مولتی بهداشت من میدم