۵ پاسخ

سلام من خریدم اصلا به درد نخورد
فقط دقت کنین رابط سینه نوکش ارتفاعش فرق داره باتوحه نوک سینه خودتون بگیرین
شیر خودتون رو بدوشید تو یه فنجان بعد سینه رو بذارین دهن پسرتون با قطره چکان شیر خودتون رو از روی سینه قسمت هاله سینه بریزین بچه مک میزنه
اگ قطره چکان رو از کنار سینه یا کنار لب بذارین میفهمه چیزی خارج از مک زدن میاد مک نمیزنه

اره من استفاده کردم ولی عادت به اون می‌کنه دیگه بچم یه مدت خورد دیگه نخورد

منم دخترم یه سینمو نمیگرفت ولی به زور سعی کردم بگیره رابطم نذاشتم خیلی جیغ و گریه های بدی میکرد هنوزم مشکل داره ولی سعی میکنم بگیره کمتر از دو ساعت شیرش نده که گرسنه باشه و خوب بگیره

پسر منم سینه مو نمیگرفت اون جوری کردم بازم نخورد چون زبونش ک میخورد ب اون استفراغ میکرد شیر خشکی شد اخرش

سلام من از رابط استفاده کردم اصلا فایده نداشت