۸ پاسخ

رفلاکسیا معمولا اینجورین عزیزم. دختر منم فقط تو خواب اونم با زور شیر میخورد

اروغ داره.اروغشو قبل از شیر دادن بگیر بعد شیر بده.وسط شیر هم اگه بیقراری کرد بلندش کن اروغشو بگیر بعد به شیر دادنت ادامه بده

سلام بعد شیر دادن ۲۰دقیقه توبغلت نگه داربه صورت آروغ گیری.یااگه میتونی بعدشیردادن سریع بخوابونش ک بیدارنباشه بالا بیاره

سلام تو تغذیه ت خیلی دقت کن

من شنبه قبل یکم ماست گوسفندی خوردم دخترم ۶۵ روزشه ۳ روز استفراغ کرد و شیرمو خیلی کم میخورد
دیگه مجبور میشدم تو خواب بهش شیرخشک بدم

پسر من دو هفته نخورد.
ولی همچنان تلاش کردم تا دوباره گرفت.
شیر بدوش با قاشق بهش بده.
معمولا تو خواب میگیرن رفلاکسیا

دکتر بهت گفته چه چیزایی‌نخوری اصلا

این یکی از علائم رفلاکس.
با دکترش صحبت کنید شاید لازم باشه دز دارو رو کم و زیاد کنه.
من در کنار این قرص هر ۱۲ ساعت ۵ قطره قطره ی پرامید هم‌ میدم.

سلام حتما چیزی خوردی
منم دخترم ۶۵ روزشه هفته قبل ماست گوسفندی خوردم ۳ روز استفراغ کرد و شیرم رو خیلی کم میخورد
تو خواب بهش شیرخشک میدادم