۴ پاسخ

سلام. اگه مشکل و حساسیت نداده مشکلی نداره‌.. چون پوست بادام حساسیت زا است...
من پوست میگیرم. مغز ها رو بریز تو اب جوش چند دقیقه بعددب راحتی پوست قهوه اییش جدا میشه

اصولا میگن پوست کنده باشه و اینکه دونه دونه وسیله اضافه کنین شما یهو اینهمه باهم قاطی کردی. اول فقط فرنی با آب بعد چند روز بادام بعد چند روز روغن که البته روغن تو فرنی نیاز نیست جایی هم ندیدم

من شنیدم پوستش هضمش سخت تره باید جدا شه حالا سری بعد بدون پوست آسیاب کنید بنظرم

سلام
اگه خوب میخوره و مشکلی نداره چ عیبی داره؟