۴ پاسخ

روزی نیم ساعت دمر بذار و خودتم کنارش باش چون این حالت خطرناکه
بعد شیر خوردن حتما باد گلوش رو بگیر و اگه نزد نیم ساعت عمودی نگهش دار
بعد هر بار پوشک کردن حرکت دوچرخه را با پاهاش انجام بده

روزي نیم ساعت بغلش کن تو وضعيتی که معمولا باد گلوشو میگیری و داخل خونه بدو اینکار باعث خروج باد شکمش میشه
یعنی دوتایی باهم بگویید
نفخ خيلي بده میدووونم

عزیزم همین گریپ میکسجر رو بده بعد وقتایی که میبینی زور داره بزارش رو کمر زمین آروم پاهاشو فشار بده تو شکمش مثل حالت دوچرخه رفتن ولی جفت پاهاشو باهم فشار بده بیار بیرون پاهاشو کمک کن باد معدش خالی بشه خواهر زادم اینجور بود دکتر گفت این ورزش رو براش انجام بدیم ولی خیلی آروم

عزیزمن دیشب اصلانخابیدم دخترمنم اینجوری دخترمن الان ۸روزه اینجوری این حالت هاروداره.منم هرچی میدم فرقی نمسکنه ایناکولیک دارن بایددوران خودشونوبگذرونند دخترمنم دست وپامیزنه توخواب ناله میکنه نق ونقشه گریه میکنه وزورمیزنه هی غلت میزنه ازخودش صدادرمیاره باصدای بلند زورمیزنه

گریپ میکسچر عالیه ضرر هم نداره
بدین دردش کمتر میشه
اگر‌ نی نی زیر یکماهه قطره کولیف بگیر یالای یکماه میکسچر بده
دکتر برای دل درد دخترم اینارو داده خداروشکر خوبه گریه نمیکنه از دل درد گوش شیطون کر