۷ پاسخ

من بهش شیر مخصوص دادم دکتر براش نسخه کرد در کنارش شیر خودمم میدادم اما ب مرور شیرم کم و کمتر شد تا جاییکه دیگه سینمو نمیگرفت و مجبور شدم کلا شیر خشک بهش بدم هنوزم شیر دارم ولی نمیخوره😭😭 اگ شیشه بگیره کم کم از شیرت زده میشع
بیشترررر بچه ها اینجورین

من میدم روزی یک بار یانهایتا دوبارشیرخشک میدم برای رشدبهترخوبه.ولی کم باشه چون نینی دیگه سینه رو نمیگیره.من نان۱میدم

نه عزیزم من فقط شیرخودم میدم چون وقتی بچه باشیر سیربشه چ لزومی داره که خشک هم بدم وبیخودی چاقش کنم

من میدم ولی خیلی کم روزانه شاید 60 یا 90 تا بدم بعضی روزام اصلا نمیدم. اپتامیل میدم من

من کیگوز میدم‌ ۶۰سی سی صبح ۶۰ سی سی شب
بخاطر اینکه ۱۵ روزگی وزن نگرفته بود دکتر بهش داد ولی حالا میخوام همبنو هم کمترش کنم یا قطعش کنم چون به شیشه و شیرخشک داره عادت میکنه توی سینه گرفتن داره اذیت میکنه

منم ميدم فقط شبی ی بار،سوپرامیل ميدم

اگه شیر خودت کافی باشه چرا شیر خشک بدی من که نمیدم... اوایل که دنیا اومد شیر نداشتم دادم شیر خشک تا چن روز سینه نمیگرفت کلی اذیت شدم دیگه ندادم تا گشنش شد سینه گرفت