۳ پاسخ

چون کوچیکه. احتمالا جایی قرار گرفته که کمتر احساسش میکنی بازم اگه نگرانی برو قلبشو بگیر پیش دکتر یا مرکز بهداشت

سلام عزیزم ممکنه بچه مرتبا تکون نخوره .. این طبیعیه ... اما ماه آخر حرکت نکردن بچه نگران کننده است .. باید به پزشک مراجعه کنید .. اگر استرس یا عصبی نشدین یا فعالیت شدید نداشتین اشکالی نداره اگه اینا هم بود استراحت کنید و ارامش تون حفظ کنید ..میتونید چیز شیرینی بخورید به پهلو چپ دراز بکشید تا بچه شروع به حرکت کنه بچه ها به چیز شیرین واکنش نشون میدن

سلام‌گلم حرکات از هفته ۲۸ قابل شمارش و بیشتر میشن