۹ پاسخ

نگرا ننباش و فقط استراحت کن همین

خونریزی داری؟؟فقط فقط استراحت کن ب سمت چپ دراز بکش

استراحت ، شیاف، توالت فرنگی ، سکس ممنوع ، پله ممنوع ، کار سنگین و اجسام سنگین ممنوع ، ایشالا میره ، نره سزارین میشی

سلام من داشتم سوالا رو میخوندم،دقیقا منن همین وضعیتم،و الان هفته ۲۱ هستم،شما جفتت رفت بالا؟چیکار کردی؟

استراحت کن نزدیکی نداشته باش همیشه دراز بکش زیاد نشین زیاد تکون نخور انشالله میره بالا

سلام اصلا کار سنگین نکن مواظب خودت باش

من امروز سونو بودم.عین موم پهن شده روی دهانه رحمم.گفت بعید میدونم بره بالا ولی میتونی تا ماه ۷ امید داشته باشی

من شنیدم با استراحت جفت میره بالا

استراحت مطلق.پله بالا پایین نرو.تحرک نداشته باش