۴ پاسخ

بعد خودتم خیلی ملاحضه بکن تو خوردن غذا لبنیات،میوهای این فصل،گوشت گاو،حبوبات چیزایی ک ناخ داره نخور

وای منم پسر منم اینطور بود یا باید با صدای سشوار میخوابوندمش یا تو ماشین هیچی ام تأثیر نداشت تا اینکه شیرخشک میدم بهش روزی ۲یا۳وعده خیلی بهتر شده شبا بیداره ولی دیگ گریه نمیکنه

کولیک ایزنداریم.کولیک اید هست وکولیک زد.من هردورودادم.پدی لاکت هم دادم. سایمتیکون هم دادم. هییییچ اثری ندارن. فقط بایدموقع دردراه ببریش.اماگرایپ میکسچریکم آروم ترمیکنه. حداقل گریه نمیکنن، نق میزنن وناله میکنن

وای منم مث شما همین حالتارو داشتم پدرم درمیومد الان شکرخدا بهتر شده