۱۰ پاسخ

سه ماه اول بهتره مصرف نشه

بله گلم اصلا اب هويج مصرف نكن مصرف زياد ويتامين آ ضرر داره ولي اگه هويج رو خام اونم نه زياد ياتو غذا بخوري اشكالي نداره

عزیزم ضرر دارن بهتره زیادی استفاده نکنی

هویج وجگر چون ویتامین a زیادی دارن باعث مشکلات چشمی توجنین میشن وبایدخیلی محدودباشه.خصوصا که سه ماه اول هستین.

باعث سقط میشه خوردن آب هویج

کلا مایعات ضرر نداره من شنیدم میگن زیادیش باعث زردی بچه میشه

به مقدار کمش نه .ولی احتیاط کنید چون ویتامین a زیاد داره و مضره.

من هفته شمابودم ی لیوان اب هویج خوردم ویکبارهم یکم جیگر اگه کم بخوری توماه یکباراشکال نداره

ضرر نداره استفاده کن خیلی مفید برات

نه عزیزم خیلی خوبه بخور