۸ پاسخ

خو پسره منم همینطوره فقط میگه شیر بده بخورم..
من وقتی همسرم نیس دیگه تمام وقتم با پسرم هستم و باهاش بازی میکنم ک سرگرم بشه شیر نخاد وقتی شوهرم میاد همه کار میکنم غذای فردا هم اماده میکنم..
براش شعر و قصه بخون، راهش ببر، تو کریه بزارش..

وای الهی فداش بشم عزیزم نه وزنش عالیه ماشالله بزار نی نی مون بخوره دل سیر وزنش عالیه اصلا نگران نباش 😘

نوش جونش ازچی میترسی که بچت تپلی ناز بشه ؟؟؟؟؟ عزیزم تستخون بندیش محکم میشه

بهت گفتن وزنش زیاده؟؟؟؟؟

وزنش خوبه عزیزم چاق نی نینی من دو ماهگی ۶ بود😑

بچه ات پسر که انقدر میخوره چون پسر ها غذاشان زیاده وبگذاربخوره تا زودبزرگ بشه من هم مثل شما دائم زیرسینه هستشوچرت میزنه

خب بخوره دیگه مگه چقدمیخاد تپل بشه که نگران باشی.بچه منم یک ماهگی ۵کیلو بود.دوماهگی ۵۷۰۰بود....خاب کم شد بعضی از بچه ها کم خابن دیگه

خوبه گلم من ۴۵ روزکی برده بودم گفته بودن ۴۸۰۰ هستش
دو ماهگی هم ۶۱۰۰
ولی بعدی دوماه مثلی اولش وزن اضافه نکرد تو یک فقط تو ماه سه ۶۰۰ اضافه کرد