۸ پاسخ

سلام بچم واکسن 4ماهگی بیشتر اذیت شد. واکسن 6ماهگی یه کم نق میزد و خیلی کم بدنش گرم شد

من نذاشتم خوب خوب بشه سرماش واکسنشو زدم خیلیییی اذیت شد بچم😪😪

سلام دوماهگی و چهارماهگیش خیلی راحت این یکی وحشتناک بود البته گاهی وقتا شرایط هم خوب نیس و اصلا ربطی به واکسن نداره
توکل ب خدا

عزیزم هر بچه ای واکنشی داره نسبت به سوزن بعضی هاتب میکنن بعضیها اسهال میشنو کم اشتها یا پاشون قرمز میشه پسر من اسهال استفراغ گرفت🥺🥺

سلام ..واکسن زدن بستگی به فچه دهره یکی ممکنه تب نکنه ..یکی ممکنه تب کنه..و ممکنه داخل بدن بچه سرماخوردگی جزئی باشه که ما نفهمیم و تب کنه..بچه من اون قبلیا تب نکرد به هیچ وجه..ولی شش ماهگی تب کرد چون یکم سرما داشته و من متوجه نشده بودم متاسفانه..ولی از شب قبل..ربع ساعت قبل ..و بعد از واکسن هر چهار ساعت دو برابر وزنش قطره بده..ایشالا که چیزی نمیشه

واکسن۶ماهگی ازدوتاواکسن قبلی خیلی خیلی سبکتره واصلانیازبه دادن۳روزاستانمینوفن نیست حتماقبل بردن برای واکسن بهش تب بر بدین هر۴ساعت دوبرابروزن بچتون استرس نداشته باشیدسبک انشالله

سلام من چند رور پیش زدم یک روز تب داشت بعضی ها هم اصلا تب ندادن

مال من اصلا تب نکرد