۷ پاسخ

نه ، دکتر به دختر من سگا گریپ ، کولیکز و پدی لاکت داده بود . کولیکز اثر نکرد زیاد ، سگا گریپ خوب بود ، پدی لاکتم خوبه ، پدی لاکت پروبیوتیک هست ، با‌کتری های خوب که لازمه برای روده وارد بدن میکنه چون فعلا بدن نمیتونه تولیدشون کنه. اما در آخر که دیگه هیچی اثر نمیکرد من اهورا نی نی خریدم و خیلییییی راضیم ، اونقدر آروم میشد دخترم که ۲،۳ ساعت میخوابید

اره دخترم داره میخوره بهتره

منم میدم بد نیست

اره واسه پسر من خیلی تاثیر داره بهش میدم مث آب رو آتیشه

سلام اره پسر من کولیک شدید داشت هیچ‌دارویی اثر نکرد جز گریپ میکسچر خارجی

من که خودم هنوز بچم نیومده اما خواهرم برای بچه هاش فقط از همین شربت استفاده میکرد عاالی بود اما جدیدا دکترا میگن خوب نیست برای بچه منم موندم باید بدیم یا نه

سلام عزیزم برای پسرم اصلاتاثیرنداشت بردمش دکترقطرهEasycolدادخیلی خوب بود،بنظرم ازدکترت مشورت بگیراگه موردی نداشت بهش بده