۶ پاسخ

سلام میتونی نان AR بگیری مخصوص رفلاکس

ببلاک شیر خوشمزه ای نیست بوی بدی هم داره نان شیرین ولی میترسم شیر خودم رو نخوره

من دخترم نفخش خیلی زیاد دکتر بهش شیر ببلاک تجویز کرده اما اصلا شیره نمیخوره و همش گریه میکنه موندم چکار کنم

قبلاً ۴ کیلو ۸۰۰گرم بوده

این شیر غلیظه از سوراخ شیشه کم میاد احتمالا خسته میشه سرشیشیه رو عوض کن ، من کردم راحت میخوره شیر خوبیه وزن میده اگه یبوست شد بهش روزی دو سه بار ۵ سی سی آب بده شکمش کار میوفته

میتونی همون نان رو براش بگیری ولی غلیظ تر درست کنی بخاطر رفلاکسش